OLM 4. ročník dětských nočních závodů Senetářov 28. 6. 2014

Z Březiny jsme pokračovali do Senetářova. Čekání na soutěž jsme vyplnili sušením hadic, fotbalem, sledováním pohádek, spedmintonem a dalšími aktivitami. Po 18 hodině proběhla soutěž mladších žáků v požárním útoku.

Mladší žáci v silné konkurenci 18 družstev obsadili krásné 5. místo

Po vyhlášení výsledků a předání cen následoval doplňkový program ku příležitosti výročí založení SDH Senetářov:
Doprovodný program: Bubenické vystoupení mladá hasička Senetářov, Tanec se psem a po 22.hodině následoval zlatý hřeb oslav výročí a to Ohnivá show

Po tomto cca půl hodinovém vystoupení, které se zaujetím sledovali všichni přítomní od nejmenších přes dospělé i seniory začala soutěž starších žáků. Na částěčně osvětlené asfaltové dráze byly k vidění pěkné časy, ale i spousta méně podařených pokusů, při kterých se rozpojovaly hadice. Tentokát jsme do soutěže zapojili dvě družstva staších žáků. Družstvo B jsme doplnili mladšími žáky, pro které to byly premiérové noční závody.

Starší žáci A na nepřejícím asfaltovém povrchu tratě v silné konkurenci 22 družstev obsadili 10. místo. 

Starší žáci B taktéž na nepřejícím asfaltovém povrchu tratě v silné konkurenci 22 družstev obsadili 11. místo.

Ani letos jsme nevyužili pozvání ke stanování a snídani a po vyhlášení výsledků a předání cen jsme se vraceli k domovu, návrat domů po půl třetí v noci. Celkem s mládeží nepřetržitě 19,5 hod a třech hodinách spánku jsem pokračoval do služby, proč ne, na tento den budem určitě všichni rádi vzpomínat.

Soutěž opět pořadatelsky skvěle zvládnutá s účastí kvalitních družstev z Blanenska, Vyškovska, ale i Prostějovska a dalších.
Díky za trpělivost a pomoc s dpravou rodičům MH. (Požární stříkačku jsme měli zapůjčenou opět od SDH Senetářov za což jim dík.) Od září máme v plánu dokončit letošní útoky s naší novou požární stříkačkou, která bude zakoupena díky financím SDH Jabloňany, sponzorů, přátel SDH a přispěním obce Jabloňany.

Publikováno v Z naší činnosti a označené .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.